Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Γιακουμάκης στο prismasport: «Αναληθή και ανυπόστατα τα δημοσιεύματα!»

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 22:08 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει πράγματα και θάματα στην Ολλανδία.

 

Με την φανέλα της Φένλο έχει πραγματοποιήσει ονειρικές εμφανίσεις έχοντας στο ενεργητικό του 16 τέρματα.

Η εκπληκτική παρουσία του  «’Έλληνα Θεού»  όπως τον χαρακτηρίζει μερίδα του Ολλανδικού τύπου είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων της γηραιάς ηπείρου και όχι μόνο.

Δημοσιεύματα από την γειτονική Τουρκία ανέφεραν το έντονο πρέσινγκ της Μπεσίκτας η οποία επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ηρακλειώτη επιθετικού.

Τα δημοσιεύματα δεν αρκέστηκαν μόνο στην εκδήλωση του ενδιαφέροντος της Τουρκικής ομάδας αλλά το προχώρησαν αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ένας από τους λόγους που ο Γιώργος Γιακουμάκης θέλει αποχωρήσει από την Φένλο και την Ολλανδία είναι  ρατσιστικές επιθέσεις και σχόλια που έχει δεχθεί.

Το prismasport.gr  επικοινώνησε με τον διεθνή επιθετικό ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα από την  γειτονική χώρα και σε δηλώσεις που παραχώρησε  ανέφερε χαρακτηριστικά ότι

«Οι άνθρωποι στην ομάδα αλλά και στην Ολλανδία μου έχουν φερθεί το λιγότερο άψογα. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω σαν την οικογένεια μου.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω βιώσει ρατσισμό, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα.

Τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από μερίδα του τύπου περί ρατσισμού είναι αναληθή και ανυπόστατα.

 Μακάρι και στις επόμενες ομάδες τις καριέρας μου να βιώσω την ίδια αγάπη και εμπιστοσύνη που βιώνω στην Φενλό και στην Ολλανδία.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport