Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Premier League: Σε προπονητικά κέντρα οι αγώνες

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 11:00 Γράφτηκε από τον
Εξετάζεται το σενάριο να υπάρχουν πέντε αλλαγές ανά παιχνίδι. Εξετάζεται το σενάριο να υπάρχουν πέντε αλλαγές ανά παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, αλλά όλα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά που βλέπαμε πριν από την πανδημία Premier League είναι πιθανό να περιοριστούν αρκετά και αυστηρά για να καταφέρουν να ολοκληρωθούν οι 9 εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών να χρησιμοποιηθούν προπονητικά κέντρα ομάδων, όπως και αυτό της Εθνικής Αγγλίας!

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε δωμάτια των εγκαταστάσεων και η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα θα φτάνει, θα παίζει και αμέσως μετά θα γίνεται απολύμανση των χώρων.

Άλλα δημοσιεύματα τονίζουν πως εξετάζεται το σενάριο να υπάρχουν πέντε αλλαγές ανά παιχνίδι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών με δεδομένη την απραξία των ποδοσφαιριστών και το μικρό διάστημα που θα έχουν στη διάθεσή τους για να κάνουν μίνι προετοιμασία!

Πηγή: filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)