Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Συμφωνία για υποβιβασμούς και ανόδους στην Ισπανία

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 17:38 Γράφτηκε από τον
Θα ισχύσουν κανονικά οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί στη Ισπανία ανεξάρτητα αν ολοκληρωθούν η όχι τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Θα ισχύσουν κανονικά οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί στη Ισπανία ανεξάρτητα αν ολοκληρωθούν η όχι τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Σε συζητήσεις βρίσκονται το τελευταίο διάστημα όλοι οι ποδοσφαιρικοί φορείς στην Ισπανία για να δουν υπό ποιες συνθήκες είναι δυνατή η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Λίγκα και η Ομοσπονδία έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με το τι θα γίνει με την υπόθεση των υποβιβασμών/ανόδων των ομάδων, τονίζοντας πως ανεξάρτητα αν θα υπάρξει συνέχεια στη χρονιά, πρέπει να τηρηθεί αυτός ο κανονισμός.

Στη συμφωνία τους, υπογραμμίζεται ότι από τη στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό αγώνων, δεν υπάρχει λόγος να μην ληφθεί υπ’ όψιν η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι δεν τίθεται ζήτημα αύξησης των ομάδων, αφού στην πρώτη κατηγορία είναι ήδη 20 και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες, βάσει και του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Πηγή: sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)