Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Σύσκεψη κορυφής την Τετάρτη στην ΟΥΕΦΑ

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 18:38 Γράφτηκε από τον
Σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να πάρει για το μέλλον του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η ΟΥΕΦΑ. Σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να πάρει για το μέλλον του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η ΟΥΕΦΑ.

Την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν θα έχουν την Τετάρτη (1/4) η ΟΥΕΦΑ και οι 55 ενώσεις-μέλη της σε τηλεδιάσκεψη.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/3) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θα γίνει κουβέντα για τις εξελίξεις που έχουν προκύψει λόγω κορωνοϊού, με αναφορά στον ενδεχόμενο σχεδιασμό των αγώνων που έχουν αναβληθεί, στις συμβάσεις και τους μισθούς των παικτών και στη μεταγραφική περίοδο.

«Η ΟΥΕΦΑ έχει προσκαλέσει τους γενικούς γραμματείς των 55 μελών ενώσεών της σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 1 Απριλίου το μεσημέρι ώστε να μοιραστούν μια ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των δύο γκρουπ εργασίας που δημιουργήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες και να συζητήσουμε τις επιλογές που υπάρχουν για τον ενδεχόμενο σχεδιασμό των αγώνων.

Η συνάντηση θα εξετάσει τις εξελίξεις σε όλες τις χώρες μέλη της ΟΥΕΦΑ, των εθνικών ομάδων και των συλλόγων της ΟΥΕΦΑ, καθώς και τη συζήτηση σχετικά με την πρόοδο της ΦΙΦΑ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέματα όπως οι συμβάσεις παικτών και τι θα γίνει με τις μεταγραφές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: a-sports.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)