Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

UEFA: «Να μας πουν τις ομάδες των διοργανώσεων της νέας σεζόν»

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 13:00 Γράφτηκε από τον

Δια στόματος Μισέλ Ούβα, αντιπροέδρου της UEFA, έγινε γνωστό πως η Ομοσπονδία θα περιμένει μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της, είτε συνεχιστούν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε όχι...

Αν και γενικότερη οδηγία είναι να υπάρξει φινάλε στο γήπεδο κι όχι με οριστική διακοπή, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις όπου εκφράζονται σκέψεις να μην υπάρξει συνέχεια στην ποδοσφαιρική δράση, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία.

Από πλευράς UEFA, ναι μεν γίνεται τεράστια προσπάθεια για να διαμορφωθεί το καλεντάρι με τρόπο που θα οργανώσει το φετινό, πολύ περίεργο καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν που θα επηρεαστεί, στόσο, ο αντιπρόεδρος, Μισέλ Ούβα, ανέφερε:

«Εμείς ως UEFA δεν θα ασχοληθούμε με τον τρόπο και το χρόνο που θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, ούτε με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στα τέλη Ιουνίου. Εμείς απλά σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία θα ζητήσουμε τη λίστα με τις ομάδες που θα συμμετέχουν την επόμενη σεζόν στις διοργανώσεις μας. Αυτό θα το αποφασίσει η κάθε Λίγκα ξεχωριστά...».

gazzetta.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport