Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Tέλος το Financial Fair Play από την UEFA

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 16:59 Γράφτηκε από

Η UEFA μέσω της εκτελεστικής επιτροπής της έδωσε την επίσημη έγκριση για τον τερματισμό του FFP και τα νέα δεδομένα με το 70% των εσόδων των ομάδων. Ικανοποίηση για την απόσυρση της πρότασης για Μουντιάλ διετίας.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, γνωστοποίησε πως από το φετινό καλοκαίρι μπαίνει σε εφαρμογή το νέο σύστημα που αφορά τα οικονομικά στοιχεία στους συλλόγους, ακυρώνοντας πλέον την ισορροπία που επιχειρούσε να δώσει το Financial Fair Play.

Βάσει των νέων δεδομένων, οι σύλλογοι θα μπορούν να ξοδεύουν χρήματα που θ' αντιστοιχούν στο 70% των εσόδων τους, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων για μισθούς, μεταγραφές και πληρωμές των ατζέντηδων.

«Μας χαροποιεί που η FIFA τελικά αποσύρει την πρόταση για το Μουντιάλ διετίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσέφεριν, ο οποίος τόνισε πως μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και για το νέο format του Champions League.

Σε αυτό το κομμάτι μένει να φανεί αν θα υπάρχουν δυο θέσεις για ομάδες βάσει των επιδόσεών τους την τελευταία 5ετία βάσει του history ranking.

Πηγή: gazzeta.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search