Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΣΗ - Επιτροπή Διαιτησίας: «Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, καλό ταξίδι Θέμη Θέμελη…»

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 10:28 Γράφτηκε από τον
ΘΕΜΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και η Επιτροπή Διαιτησίας της τοπικής Ένωσης εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Θέμη Θέμελη.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, η Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλη η διαιτητική οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεμιστοκλή Θέμελη σε ηλικία 74 ετών (1946-2020).

Ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ηρακλειώτικη διαιτησία την οποία υπηρέτησε επί 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής και βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής.

Αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων μελών της διαιτησίας του Ηρακλείου ως βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και ως διαιτητής Β’ Εθνικής.

Σε όλη του την πορεία τον χαρακτήρισε το ήθος και ο σεβασμός, στοιχεία που μετέδωσε στην οικογένειά του, η οποία συνεχίζει την διαιτητική παράδοση με την κόρη του Πένυ Θέμελη να είναι εν ενεργεία διαιτητικό μέλος.

Ήταν πάντα δίπλα στα νέα παιδιά της διαιτησίας, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους μας.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Θέμη Θέμελη…

(Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport