Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Με επιτυχία η πρώτη παγκρήτια εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη των διαιτητών

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 19:05 Γράφτηκε από την
Διαιτητές. Διαιτητές.

Το Σάββατο 16/5 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη παγκρήτια εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη από τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Ανάπτυξης Διαιτησίας Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το Σάββατο βράδυ 16/5/20 έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη Εκπαιδευτική Τηλεδιάσκεψη από τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Ανάπτυξης Διαιτησίας Κρήτης σύμφωνα με τα πρότυπα της Ακαδημίας Εκπαίδευσης της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Στην εξ αποστάσεως αυτή εκπαιδευτική βραδιά μετείχαν διαιτητές όλων των κατηγοριών τόσο από το Ηράκλειο όσο και από τα Χανιά.

Παρόντες ήταν τόσο ο Διευθυντής Ακαδημίας εκπαίδευσης και ανάπτυξης της διαιτησίας, μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Κος Σταύρος Τριτσώνης, όσο και το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και Υπεύθυνος του VAR Ελλάδος, ο συμπολίτης μας Μιχάλης Κουκουλάκης.
Με πολύ χαρά και τιμή καλωσορίσαμε και χαιρετίσαμε την συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψη του τον αγαπητό μας πρώτα από όλα φίλο και συνάδελφο Αντιπεριφεριάρχη Κρήτης Νίκο Συριγωνάκη που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας.

Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του και τα καλά του λόγια ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΧ Κος Γ. Τριανταφύλλου του οποίου η επιτροπή συνέβαλε στην επιτυχία του εγχειρήματος.
Δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι απών και ο ακούραστος Πρόεδρος του ΣΔΠΗ Βασίλης Κοκκινάκης που μας τίμησε με την παρουσία του.
Με ιδιαίτερη χαρά ανταμώσαμε μετά από πολύ καιρό φίλοι και συνάδελφοι.

Μεγάλο το ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες στην ανάλυση των απαντήσεων του κάθε video ξεχωριστά που εμφανιζόταν στις οθόνες και που έγιναν από τους Περιφερειάρχες και εκπαιδευτές διαιτησίας Αναστάσιο Μαστορίδη και Κώστα Βασσάλο, με την συμμετοχή και του Μιχάλη Κουκουλάκη.

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους διαιτητές που πήραν μέρος στην διαδικασία, τα μέλη της ΚΕΔ που παραβρέθηκαν, τον Αντιπεριφεριάρχη Κρήτης και τους εκπροσώπους τόσο της ΕΔ/ΕΠΣΧ όσο και του ΣΔΠΗ.
Τέλος ευχόμαστε όλοι να μένουμε υγιείς και δυνατοί. Ο ΠΣΑΔΚ ως επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΠΟ συνεχίζει αυτήν την προσπάθεια ».
Για τον ΠΣΑΔΚ

Αναστάσιος Μαστορίδης».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ