Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Ν. Συριγωνάκης: «Ο Κουκουλάκης εξέπεμπε ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό»(video)

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 10:31 Γράφτηκε από την
Για πολλά χρόνια συνεργάστηκαν ο Νίκος Συριγωνάκης και ο αείμνηστος, Γιώργος Κουκουλάκης. Για πολλά χρόνια συνεργάστηκαν ο Νίκος Συριγωνάκης και ο αείμνηστος, Γιώργος Κουκουλάκης.

Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή του Prismasport.gr για τον αείμνηστο Γιώργο Κουκουλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αείμνηστος Γιώργος Κουκουλάκης όταν εγώ πήγα για να γραφτώ και να παρακολουθήσω τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας το 1995 ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου. Εγώ και μια μεγάλη σειρά αν θυμάμαι καλά, 12 με 14 διαιτητές που αγωνίζονται μερικοί από αυτούς ακόμη και σήμερα, όλους μαζί μας αγκάλιασε σαν παιδιά του.

Με λίγα λόγια διότι σε αυτά τα γεγονότα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. O Γιώργος Κουκουλάκης καθ’ όλη την πορεία του διαιτητική και όχι μόνο ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία στον χώρο της διαιτησίας κυρίως, όπου μέσα από αυτή την ταπεινότητα του, εξέπεμπε ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό. Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον αθλητισμό του νησιού μας και γενικά της χώρας μας και κυρίως της διαιτησίας».

Δείτε στην αρχή του video τα συγκινητικά λόγια του κ. Συριγωνάκη:


Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα