Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του ΣΔΠΗ Κ. Κουναλάκη για τις εκλογές της ΕΠΣΗ και την διαιτησία

Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 17:34 Γράφτηκε από

Την δική του τοποθέτηση για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΗ και σε συνάρτηση με το τι προτίθενται να πράξουν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι Νίκος Τζώρτζογλου και Γιάννης Ασσαργιωτάκης στο θέμα της διαιτησίας στο Ηράκλειο έκανε με δήλωση του ο πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κώστας Κουναλάκης . 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο Κ. Κουναλάκης αναφέρει: 

"Άκουσα προσεκτικά τις συνεντεύξεις των δύο υποψήφιων προέδρων της ΕΠΣΗ σε site της πόλης μας. Αναφέρθηκαν και οι δύο για αρκετή ώρα στην διαιτησία. Είναι αλήθεια ότι στο κόψιμο της πίτας στο ξενοδοχείο Αστόρια έγινε μια μικρή αναφορά. Τις επόμενες μέρες με δική μου πρωτοβουλία συναντήθηκα με τον Γιώργο Ιωαννίδη και λίγο αργότερα με τον Νίκο Συριγωνάκη. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε να ενημερώσουν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και αφού είχαμε την γνώμη για αυτά που προτείναμε να ενημερώσω μετα εγώ την πλευρά του συνδέσμου.

Δυστυχώς πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν έλαβα καμία απάντηση. Ως εκ τούτου ουδέποτε ενημέρωσα τον επίσημο σύνδεσμο για τις εν λόγω συζητήσεις καθότι δεν υπήρχε τίποτα να τους πω που να δίνει κάποια ελπίδα ότι μπορεί να γίνει κάτι θετικό.

Ενόψει λοιπόν των εκλογών ζητώ και από τους δύο υποψηφίους προέδρους να ενημερώσουν δημόσια τι θα κάνουν με αυτό το θέμα σε περίπτωση που εκλεγούν. Όταν το κομμάτι που λέγεται διαιτησία νοσεί βαρύτατα αυτό έχει άμεσο αντίχτυπο στην ποιότητα των τοπικών πρωταθλημάτων. Είναι λοιπόν δικαίωμα όλων των σωματείων να ξέρουν πριν ψηφίσουν τις προθέσεις των δύο υποψηφίων.

Καλή τύχη την Κυριακή στο τοπικό ποδόσφαιρο." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search