Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

O Βούλγαρος Καμπάκοφ σφυρίζει στο Άρης- ΟΦΗ

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 11:05 Γράφτηκε από τον
O Βούλγαρος Καμπάκοφ είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. O Βούλγαρος Καμπάκοφ είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ.

Ο Βούλγαρος διαιτητής Γκιόργκι Καμπάκοφ είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/3) ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. 

Βοηθοί του Καμπάκοβ θα είναι ο Μαργαρίτοφ και ο Βαλκόφ επίσης από την Βουλγαρία, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μαλούτας από την Ημαθία, ενώ διαιτητής VAR o Eυαγγέλου απο την Αθήνα και βοηθός VAR ο Φωτόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Super League 1: 

Σάββατο 14 Μαρτίου 

7.30 μ.μ 

Άρης- ΟΦΗ: Καμπακόβ, Μαργαριτόβ, Βαλκόβ (Βουλγαρία) , 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Ευαγγέλου, A VAR: Φωτόπουλος (Αθηνών) 

Κυριακή 15 Μαρτίου 

7.30 μ.μ 

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός: Μαζέικα, Σίμκους, Καζλάουκας (Λιθουανία), 4ος: Tζήλος (Λάρισα), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), A VAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) 

7.30 μ.μ 

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Κρούζλακ, Σομολάνι, Χάντσκο (Σλοβενία), 4ος: Τάσσης (Ηπείρου), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), A VAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport