Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΔΠΗ: «Η Επιτροπή διαιτησίας κλείνει τα μάτια στην πηγή του κακού»

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:43 Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της Επιτροπής διαιτησίας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου!

Ο ΣΔΠΗ αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΗ τονίζοντας ότι προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με το να τιμωρήσει παράγοτντες... «κλείνοντας» τα μάτια στην πηγή του κακού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμιζουν ότι θα απευθυνθούν στους αρμόδιους για να δώσει ο καθένας τις εξηγήσεις που πρέπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΠΗ:

«Δεν στέγνωσε ακόμη το μελάνι της ανακοίνωσης μας που καλούσαμε την επιτροπή διαιτησίας ΕΠΣΗ να πάρει θέση για ανυπόγραφα δημοσιεύματα που φωτογράφιζαν διαιτητές ως στημένους και ήρθαν δηλώσεις δυο παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου να ευθυγραμμιστούν και να τα υιοθετήσουν πλήρως.

Τώρα η επιτροπή διαιτησίας σε πλήρη απόγνωση και σύγχυση προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και προαναγγέλλει τιμωρίες σε παράγοντες κλείνοντας τα μάτια στην πηγή του κακού. Βλέπετε δεν τους ενοχλεί καθόλου όταν διάφορες στήλες σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή αφήνουν μομφές για διαιτητές στημένους, εντολείς προστάτες και παραγγελιές.

Τους πειράζει μόνο όταν τα λένε παράγοντες και προσπαθούν καθυστερημένα να προστατεύσουν τους διαιτητές όχι γιατί τους αγάπησαν ξαφνικά αλλά γιατί φοβούνται ότι τα χειρότερα έρχονται.
Εμείς σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου θα απευθυνθούμε αρμοδίως για να δώσει κάθε ένας τις εξηγήσεις εκεί που πρέπει.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ / ΣΔΠΗ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα