Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σ. Σκούφος για τη μεταγραφή Τσερεβελάκη στον Ολυμπιακό: «Ήταν μία δικαίωση για τον Χρήστο»

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 15:38 Γράφτηκε από

O ιδιοκτήτης του Αθλόπολις, Σταύρος Σκούφος μίλησε στο Prismasport.gr για τη μεταγραφή του Χρήστου Τσερεβελάκη στην Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί από χθες ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" και ο Σταύρος Σκούφος μέσω του Prismasport.gr εκφράζει την περηφάνια του για το γεγονός ότι το Αθλόπολις επί σειρά ετών τροφοδοτεί μεγάλες ΠΑΕ με παδιά από τα "σπλάχνα" του συλλόγου.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για δικαίωση του Χρήστου Τσερεβελάκη με την μεταγραφή αυτή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Ο Σταύρος Σκούφος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη μεταγραφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σταύρος Σκούφος στο Prismasport.gr

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η μεταγραφή. Χρόνια τώρα τροφοδοτουμε μεγάλες ΠΑΕ με παιδιά.

Μας ενθουσιάζει αυτό και μας δίνει δύναμη για το αύριο της ακαδημίας.

Επενδύουμε σε νέα παιδιά, δουλεύουμε αθόρυβα και με πλάνο πάνω στο ταλέντο αλλά και την θέληση των παιδιών για δουλειά και φιλοδοξίες.

Ο Χρήστος δικαιώθηκε με αυτή την μεγάλη μεταγραφή. Δούλεψε πάρα πολύ μαζί μας αλλά και μόνος του. Η νοοτροπία του η όρεξη για σκληρή δουλειά αλλά και το πείσμα του ήταν καταλυτικά για το αποτέλεσμα.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα ομάδα του και να συνεχίσει να δουλεύει ακόμα περισσότερο και φυσικά κάτω το κεφάλι και προσηλωμένος στο στόχο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν όλο το θέμα είναι μάθημα για όλους εμάς στο Αθλόπολις»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search