Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Κώστας Μπουμάκης στο prismasport.gr: «Μόνος στόχος του ΠΑΟΚρουσώνα ο ΤΙΤΛΟΣ»

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 11:11 Γράφτηκε από τον

Από τον Ιούνιο του 2017 ο Κώστας Μπουμάκης έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΠΑΟΚρουσώνα, καθώς τότε ανέλαβε για πρώτη χρονιά τα «κλειδιά» της προεδρίας του συλλόγου.

Φέτος για πολλούς λόγους οι Κρουσανιώτες νιώθουν έτοιμοι για να επιστρέψουν στην Γ' Εθνική και για να επιτευχθεί αυτό η ομάδα έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, κάτι το οποίο δεν το κρύβουν αλλά το λένε ξεκάθαρα, όπως και ο ίδιος ο πρόεδρος τόνισε στην Συνέντευξη του στο prismasport.gr.

Τι κέρδος μπορεί να έχει ένας παράγοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί Διοικητικά στον ΠΑΟΚρουσώνα; Ποιοι τον στηρίζουν και τον στήριξαν;

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Μπουμάκης:

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν να ασχοληθείς Διοικητικά με τον ΠΑΟΚρουσώνα;

«Η αγάπη μου φυσικά για τον ΠΑΟΚ και κατ'επέκταση για το όμορφο και φιλόξενο χωριό του Κρουσώνα. Η πρώτη πρόταση είχε γίνει από τον τέως πρόεδρο Πιτσικάκη Δημήτρη, σε μία εποχή που δυστυχώς η πρώτη μου προτεραιότητα ήταν η μάχη του ανιψιού μου Ραφαήλ με την επάρατη νόσο. Δεσμεύτηκα ότι κάποια στιγμή θα αναλάβω το τιμόνι της ομάδας στον αείμνηστο επίτιμο πρόεδρο Αντώνη Κουτσογιαννάκη, όπως και έγινε τελικά τον Ιούνιο του 2017».

120320697 340322913831417 2337353051370889860 n

Οι παράγοντες στο ποδόσφαιρο και κυρίως στο ερασιτεχνικό συνήθως χάνουν και στερούνται πράγματα. Τι έχεις κερδίσει όμως αυτά τα χρόνια που είσαι πρόεδρος στον ΠΑΟΚρουσώνα;

«Αυτό που έχω κερδίσει και που σίγουρα το ζεις μόνο αν ασχοληθείς σοβαρά με τον συγκεκριμένο χώρο είναι οι φιλίες και οι σχέσεις που αναπτύσσεις με ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Άλλοτε στο Ζενίθ και άλλοτε στο Ναδίρ. Όπως πάντα κρατάμε σαν φυλακτό τους ανθρώπους καθώς και τις φιλίες ή τις σχέσεις που αναπτύσσονται ταξιδεύοντας όλοι μαζί στο ίδιο καράβι και με τα δικά του όνειρα ο καθένας».

Θα παρότρυνες ή μάλλον θα πρότεινες σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε αυτή τη δύσκολη εποχή και αν ναι γιατί;

«Ναι θα πρότεινα γιατί σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, ο οποίος κάποιες φορές ίσως να φαντάζει μακρινός και άπιαστος όμως είναι μία διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις, δυνατές εμπειρίες και εκπλήρωση προσωπικών στοιχημάτων».

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν στηρίξει εσένα και την ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα το τελευταίο διάστημα;

«Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που είναι και σε αυτούς που θα ήθελαν όμως δεν μπορούν. Ευχαριστώ ολόκληρη την κοινωνία του Κρουσώνα καθώς και εκείνους τους πολλούς φίλους της ομάδας εκτός Κρουσώνα, επώνυμους και ανώνυμους που από την πρώτη στιγμή στηρίζουν αυτή την προσπάθεια».

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚρουσώνα στο φετινό πρωτάθλημα;

«Ο στόχος μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είναι ένας και μοναδικός... Ο ΤΙΤΛΟΣ»

120299931 834858950252674 8322701132938492167 n

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport