Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Ν. Τζώρτζογλου: «Να αφαιρέσουμε τις μάσκες...»

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 11:30 Γράφτηκε από τον
Ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Με ανάρτηση στο facebook, ο Νίκος Τζώρτζογλου «καυτηριάζει» την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί όσον αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ «ΜΑΣΚΕΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ… ΠΩΣ ΟΜΩΣ;;;

Ελληνικό ποδόσφαιρο, ΕΠΟ, εκλογές… Όλα ασορτί με το Τριώδιο και την πανδημία της εποχής… «Μάσκες» παντού, στα πρόσωπα και στις ψυχές…
Μία ΕΠΟ σε χειμερία νάρκη με έναν πρόεδρο ναι μεν ηθικό - αξιοπρεπή - ευγενή αλλά άβουλο - άτολμο - λιπόψυχο - αναποφάσιστο - διστακτικό και πειθήνιο στην εκάστοτε πολιτική και αθλητική ηγεσία του χθες και του σήμερα.

Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών… Θλίψη - αγανάκτηση και απογοήτευση απλά. Η θέση της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι πάγια και αταλάντευτη.
Νέα ηγεσία στην ΕΠΟ με πρόεδρο και διοίκηση κοινής αποδοχής...

Κοινής αποδοχής όμως! Δίχως… μάσκες! Ιδανική λύση το πρόσωπο του εμβληματικού αρχηγού Θοδωρή Ζαγοράκη. Αλλά από εκεί και πέρα τι γίνεται;

Ακούμε για κάποια "σκορ" 7 – 4… Τι είναι αυτό; Αποτέλεσμα από αγώνα Ice Hockey ή μήπως από αγώνα Water polo; Τι διοίκηση κοινής αποδοχής θα είναι αυτή; Διαβάζουμε και μαθαίνουμε ότι… πίσω από τις κουρτίνες γίνεται σφαγή!

Ακούμε - διαβάζουμε - γνωρίζουμε για εκχωρήσεις Ενώσεων του Βορρά στο Νότο, λες και οι Ενώσεις και η ψήφος τους είναι αντικείμενα ή κάποια βαλίτσα ή… τηλεοπτικά δικαιώματα να εκχωρούνται.

Η κατάντια μας και η ντροπή συνεχίζεται… Κατάντια και ντροπή δική μας, της πλειοψηφίας των Ενώσεων.

Σφάζονται ποιος από τους BIG-4 που έγιναν BIG-3, δηλαδή BIG-2, ο εξής ένας BIG-1, μέσα από προεκλογικές συμμαχίες και "εκχωρήσεις" , ποιος θα επιβάλλει τα δικά του πρόσωπα, τις δικές του γραμμές, τους δικούς του όρους διοίκησης.

Μάλλον το αδιέξοδο δεν θα το αποφύγουμε....Γι αυτό λοιπόν ας είμαστε έτοιμοι για όλα!!!
«Την ελπίδα τη φτιάχνεις με όση απελπισία σου' χει απομείνει».
Η συνέχεια σύντομα...»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport