Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Survivor αποχώρηση 2/2: Αυτός θα είναι ο δεύτερος προτεινόμενος! Αυτή η τελική 3άδα! (VIDEO)

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 19:14 Γράφτηκε από τον

Survivor αποχώρηση 2/2: Νέο συμβούλιο του Νησιού στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Μάθαμε ποιος παίκτης θα ψηφιστεί.Survivor αποχώρηση 2/2: Αυτή τη μέρα θα τα έχετε όλα από εμάς. Τα πάντα όλα για το Survivor. Σας είπα. Θύμωσα και θα κάνω επίδειξη δύναμης. Θα σας βομβαρδίσω με spoiler. Κι αυτό έχω κάνει. Περιττό να αναφέρω, λοιπόν. Πως το παρακάτω κείμενο είναι spoiler. Αν το διαβάσετε θα ξέρετε ποιος θα βγει υποψήφιος από το συμβούλιο του νησιού.

Εντάξει. Ας είμαστε δίκαιοι. Αυτό το spoiler στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν είναι και ιδιαίτερο δύσκολο να το μάθουμε. Μετρημένα είναι τα κουκιά. Ευκολάκι που λέμε. Το ζητούμενο ήταν και είναι να ξέρεις ποια ομάδα κερδίζει το 2ο αγώνισμα ασυλίας. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε αυτό, ξέρουμε κι όλα τα υπόλοιπα.


Ρωτήσαμε πάντως για να είμαστε σίγουροι. Δεν τα λέμε έτσι. Όπως τίποτε άλλωστε δεν λέμε έτσι, στην τύχη. Αυτά τα κάνουν άλλοι. Δεν είναι για εδώ. Στο Sportime το διαβάζεται πρώτα και μετά το βλέπει να συμβαίνει στους δέκτες σας. Θα το κάνω σλόγκαν αυτό δεν υπάρχει περίπτωση.

Τι γνωρίζουμε; Γνωρίζουμε πως η μπλε ομάδα είναι αυτή που πήγε ήδη μία φορά στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλει υποψήφιο. Αυτή ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Μπορείτε να θυμηθείτε τη διαδικασία ψηφοφορίας και τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού.

 

Τι άλλο μάθαμε. Μα φυσικά ποιον παίκτη ψηφίζει ο Νίκος Μπάρτζης που κερδίζει την ατομική ασυλία. Τι ήταν αυτό που έμενε να ανακαλύψουμε; Μα φυσικά ποιος παίκτης βγαίνει υποψήφιος από την δεύτερη ομαδική ψηφοφορία της μπλε ομάδας.

Με τον χαμό που έγινε γίνει όμως με την Ελευθερία Ελευθερίου, σιγά το δύσκολο να το καταλάβει κάποιος. Την Ελευθερία θα ψηφίσουν οι μπλε. Επομένως θα έχουμε τρεις γυναίκες υποψήφιες προς αποχώρηση στην μπλε ομάδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport