Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Το PrismaSport σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία!

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 00:01 Γράφτηκε από τον

Το 2020 αποτελεί πλέον παρελθόν και μπήκαμε στο 2021! 

Ένα έτος το οποίο όλοι μας ευελπιστούμε ότι θα είναι λαμπρότερο και καλύτερο από το προηγούμενο. 

Πέρασε μία χρονιά δύσκολη για ολόκληρη την ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας αυτού του καταραμένου COVID-19 μίας νόσου που δεν έχει αφήσει καμία χώρα στον πλανήτη σε ησυχία. 

Σαφώς ολόκληρη η κοινωνία έχει επηρεαστεί στην χώρα μας αλλά ιδιαίτερα στον δικό μας τομέα, τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό που σε όλους μας λείπει και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στην κανονικότητα.

Όλη η δημοσιογραφική ομάδα του prismasport.gr πάλεψε το προηγούμενο έτος να σας κρατήσει συντροφιά σε μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, με ειδήσεις που αφορούσαν αναδρομές στο παρελθόν, διάφορα ψυχαγωγικά κουιζάκια για τους λάτρεις του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, συνεντεύξεις, σχολιάκια αλλά και πολλά ρεπορτάζ. 

Ως σάιτ φτάσαμε στον αριθμό ρεκόρ των 4.600.000 επισκεπτών από την 1η ημέρα του 2020 μέχρι σήμερα! Το νούμερο αυτό αποκτά ένα άλλο ειδικό βάρος καθώς επιτεύχθηκε με 7 μήνες αγωνιστικής απραξίας!!!

Επειδή στην ζωή μας όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να έχουμε ελπίδα και πίστη για κάτι καλύτερο, πιστεύουμε βαθύτατα ευχόμαστε ότι το 2021 θα είναι ένα έτος γεμάτο υγεία, χαρές και χαρμόσυνες ειδήσεις!

Η οικογένεια του PrismaSport σας εύχεται Καλή Πρωτοχρονιά! Χρόνια πολλά!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport