Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου Λίντο

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 17:05 Γράφτηκε από τον

Την υπογραφή του για την «Ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητήριο Λίντο», έβαλε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμβαση με προϋπολογισμό 460.000 ευρώ για την κατασκευή του έργου ??«Ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητήριο Λίντο» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος #Αρναουτάκης.

❇️Τα αποδυτήρια λειτουργούν καθημερινά και εξυπηρετούν πάνω από 1.300 αθλούμενους αθλητικούς συλλόγους, σώματα ασφαλείας, ΑΜΕΑ, σχολεία κλπ., ενώ διεξάγονται αγώνες Κρήτης και Νήσων.
‼️Στο συγκεκριμένο κτήριο δεν υπάρχει σήμερα υποδομή που να εξυπηρετεί άτομα (ΑΜΕΑ) δηλαδή λουτρά και αποδυτήρια. Με τη συγκεκριμένη πράξη πρόκειται να βελτιωθούν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών καθώς θα εκσυγχρονιστούν όλες οι εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων οι οποίες παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας. ✅Προβλέπεται η υλοποίηση W.C. ΑΜΕΑ ανδρών- γυναικών, ο εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων υποδομών και θα αναβαθμιστεί ενεργειακά το κτίριο.»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport