Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Μαραντόνα: Ιερείς ζητάνε να μην πάρει το γήπεδο της Νάπολι το όνομα του!

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 16:31 Γράφτηκε από τον

Ιερείς ενάντια στην απόφαση για την αλλαγή ονόματος του γηπέδου της Νάπολι από Σαν Πάολο σε Μαραντόνα

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα έπεσε πολύ βαρύς στη Νάπολι, αφού ήταν ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κορυφή της Ιταλίας όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της.

Ο Αργεντινός έκανε πολλά και για την πόλη και έτσι ο δήμαρχος Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, στην είδηση του θανάτου του αποφάσισε να κάνει κάτι για να τον τιμήσει.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως θα μετονομάσει το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας από Σαν Πάολο σε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σε μια κίνηση που βρήκε όλους τους Ναπολιτάνους σύμφωνους.

Ωστόσο, αυτό που έγινε αποδεκτό από πολλούς, φαίνεται ότι βρήκε κόντρα από ένα γκρουπ ιερέων το οποίο έστειλε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο της Νάπολη.

Σε αυτή έγραφε: «Το γήπεδο Σαν Πάολο θα πρέπει να έχει το όνομα του Αγίου που μας έφερε τον Ιησού. Με ταπεινότητα αισθανόμαστε ότι έχουμε την ευθύνη να σας ζητήσουμε αυτό το πράγμα.

Θα μπορούσε το γήπεδο να ονομαστεί Σαν Πάολο-Μαραντόνα όπως είναι το γήπεδο στο Μιλάνο Σαν Σίρο-Μεάτσα. Θα ήταν ο σωστός συνδυασμός τόσο για την πίστη όσο και για έναν πρωταθλητή».

Πηγή: sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport