Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα τοπικά πρωταθλήματα με πολλούς αστερίσκους

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 13:37 Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να ανακοίνωσε σήμερα ότι στις ζώνες αυξημένου κινδύνου λόγω κορωνοϊου οι αθλητικές δραστηριότητες σταματάνε να λειτουργούν όμως το ίδιο δεν ισχύει και για την ζώνη 2 την ζώνη επιτήρησης που έχουν λιγότερα κρούσματα και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη μέχρι στιγμής. 

Στο επίπεδο 2 πλέον όπου βρίσκονται όλοι οι νομοί της Κρήτης δεν ανακοινώθηκε παύση αθλητικής δραστηριότητας άρα με τα τωρινά δεδομένα τα τοπικά πρωταθλήματα ομαδικών αθλημάτων συνεχίζονται κανονικά όπως για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο όπου η Γ΄Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα δεν επηρεάζονται όπως όλα δείχνουν. 

Και λέμε όπως όλα δείχνουν γιατί αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό πως μπορούν να συνεχιστούν Εθνικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα αθλήματα όταν η μισή Ελλάδα είναι σε Lockdown όσον αφορά τον αθλητισμό, 

Για αυτά και άλλα πολλά καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης όπως έκανε για παράδειγμα το Σάββατο το μεσημέρι ο Χρ. Σταϊκούρας για την οικονομία. 

Μέχρι τότε και μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πρώτη φάση σε ότι αφορά την Κρήτη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν επηρεάζεται από την στιγμή που είμαστε συνολικά σαν νησί στο επίπεδο της απλής επιτήρησης. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport