Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Επεισόδιο στο Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας - Μόρας: «Έχεις τελειώσει…πέθανες» (vid)

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 14:10 Γράφτηκε από τον

Μάρτυρες ενός απαράδεκτου σκηνικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλων Λάρισας

Ο 39χρονος αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας σε μια διεκδίκηση της μπάλας ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του, ο επόπτης ενεργώντας λανθασμένα του είπε κάτι για την ηλικία του και κάπου εκεί ο έμπειρος στόπερ εξερράγη με συμπαίκτες και αντιπάλους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

“Έχεις τελειώσει πέθανες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μόρας προς τον επόπτη σε μια ενέργεια που αν μη τι άλλο βγήκε από τους “σφυγμούς” του ματς αλλά που δεν αρμόζει στο ήθος του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή.

 Πηγή: trikalagoal

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Μάρτυρες ενός απαράδεκτου σκηνικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλων Λάρισας. Ο 39χρονος αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας σε μια διεκδίκηση της μπάλας ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του, ο επόπτης ενεργώντας λανθασμένα του είπε κάτι για την ηλικία του και κάπου εκεί ο έμπειρος στόπερ εξερράγη με συμπαίκτες και αντιπάλους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. “Έχεις τελειώσει πέθανες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μόρας προς τον επόπτη σε μια ενέργεια που αν μη τι άλλο βγήκε από τους “σφυγμούς” του ματς αλλά που δεν αρμόζει στο ήθος του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport