Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Μία συνεργασία, που εξελίχθηκε σε φιλία και κρατάει χρόνια!

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 17:48 Γράφτηκε από

Στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΟΑ και Κ19 ΟΦΗ, στα δύο «στρατόπεδα» ήταν δύο άτομα που έχουν συνεργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν...

Ο λόγος για τον προπονητή της Κ19 Μανώλη Πατεμτζή και τον δεξιό μπακ του ΠΟΑ Μάνο Κασσωτάκη, με τους δύο τους να είχαν μία αγαστή συνεργασία επί συνολικά τέσσερα χρόνια στον Γιούχτα.

Την τριετία 2007-2010, αλλά και την σεζόν 2015-2016 όπου ο ικανός προπονητής ήταν στο τιμόνι της της τεχνικής ηγεσίας του Γιούχτα, ο Κασσωτάκης ήταν σχεδόν αναντικατάστατος στην δεξιά πλευρά της ομάδας των Αρχανών, ενώ κατά την κοινή τους θητεία, κατέκτησαν δύο κύπελλα, τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010.

Και παρά το γεγονός ότι τα περασμένα χρόνια οι δύο τους είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωποι, όλες τις φορές η μία ομάδα από τις δύο που αγωνιζόταν ήταν ο Γιούχτας.

Έτσι, ενώ είναι γεγονός ότι στο χθεσινό φιλικό δεν αγωνιζόταν ο Γιούχτας, ήταν σίγουρα έντονο το «άρωμα» της ομάδας των Αρχανών στο γήπεδο του Ατσαλένιου, λόγω της φιλίας και του παρελθόντος που συνδέει τον κόουτς Πατεμτζή και τον Μάνο Κασσωτάκη...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search