Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Είδε τις ομορφιές της Κρήτης με τον σύντεκνο του Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη ο Μάκης Γκαγκάτσης (Photos)

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 15:15 Γράφτηκε από

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης με την σύζυγο του και το παιδί τους, επισκέφτηκαν τον σύντεκνο τους, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη στο Τυμπάκι και εκείνος ανέλαβε να τους δείξει τις ομορφιές του νότου της Κρήτης, φροντίζοντας για όλα κατά την 4ήμερη παρουσία τους στο νησί μας.

Λίγους μήνες μετά την βάφτιση του μικρού Εμμανουήλ, τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, ο βαφτισιμιός βρέθηκε στα μέρη του νονού του, που είναι πλέον και για εκείνον το δεύτερο σπίτι του!

Η οικογένεια Γκαγκάτση πέρασε τις πιο όμορφες διακοπές στο Τυμπάκι, με τις επισκέψεις στα Μάταλα, στον Κόκκινο Πύργο αλλά και στην γειτονική Αγία Γαλήνη να δίνουν ξεχωριστό χρώμα κατά την παραμονή τους στην Κρήτη.

Ο Πλούταρχος βέβαια ήταν πάντα δίπλα στους συντέκνους του και στο φιλιοτσάκι του και ήταν και για εκείνον μεγάλη τιμή και ευτυχία να φιλοξενεί την οικογένεια Γκαγκάτση.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης άφησε για λίγο πίσω του το βεβαρημένο πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη και χαλάρωσε μαζί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι διακοπές στο Τυμπάκι για τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ασφαλώς στενό συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη ήταν ό,τι καλύτερο για να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Και δεν είναι τυχαίο που την επόμενη ημέρα της επιστροφής του, είχε τον πρώτο λόγο στην παρουσίαση της μελέτης που έγινε για την νέα Τούμπα, αναφερόμενος σε μια από τις πιο ιστορικές μέρες του ΠΑΟΚ.

*Στην φωτογραφία ο Μάκης Γκαγκάτσης με την σύζυγό του Λίτσα μαζί με συντέκνους  Πλούταρχο Κουτεντάκη και Λίτσα Κατσικαλάκη σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στην Κρήτη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search