Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Νίκησε τον κορωνοϊό και βγήκε με χειροκρότημα από την εντατική του Βενιζελείου! (video)

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 18:21 Γράφτηκε από την

Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε το Βενιζέλειο, παρόλο που δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοιό.

Ο γιατρός, Ανέστης Κιούλπαλης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστό με ένα συγκινητικό ποστ ότι η ασθενής από την Αργεντινή με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού από τον ιό βγήκε από την εντατική.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η γυναίκα τα κατάφερε χάρη στις προσπάθειες όλου του νοσηλευτικού προσωπικού, τους οποίους ευχαρίστησε. Παράλληλα ευχαρίστησε και εκθείασε τον κρητικό λαό, ο οποίος έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κιούλπαλη:

«Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ήταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε όμως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.
Το Βενιζέλειο παρότι δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Δείτε το βίντεο:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ