Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 19:05 Γράφτηκε από τον
Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη. Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη με συμπτώματα κορωνοϊού. Το μέλος της γνωστής οικογένειας και εκ των ισχυρών ανδρών της ΑΝΕΚ εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών και διεγνώσθη ότι νοσεί από τον ιό.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Την πληροφορία κοινοποίησε στα social media ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός, γράφοντας: «Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορωνοϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας».

Διαβάζοντας την ανάρτηση δόθηκε στον κόσμο η αίσθηση πως πρόκειται για τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον «καπετάνιο».

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)