Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Ας σταματήσουν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες άμεσα!

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 13:46 Γράφτηκε από τον
ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ

Διαβάστε το σχόλιο του Αλέξανδρου Χριστινάκη για τον Κοροναϊό και την άποψη ότι πρέπει να ανασταλούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες της χώρας για την ασφάλεια όλων των αθλητών!

Ο Κοροναϊός πλέον χτύπησε και την δική μας πόρτα. Στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 100, γνωστοποιήθηκε ο πρώτος θάνατος, όπως και το 1ο κρούσμα στην Κρήτη η οποία μέχρι χθες δεν είχε «χτυπηθεί» από την Πανδημία.

Μέσα σε αυτή την γενικευμένη κατάσταση που επικρατεί και από την στιγμή που κλείνουν οι χώροι μαζικής προσέλευσης (σχολεία, φροντιστήρια, θέατρα, γυμναστήρια κλπ) και από την στιγμή που τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο αρχίζουν να αναστέλλουν την αγωνιστική δράση τους, δεν μπορεί η χώρα μας να μείνει απαθής.

Θεωρώ ότι πρέπει άμεσα από την Κυβέρνηση να ληφθεί η απόφαση αναβολής όλων των αθλημάτων για να μειωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης του ιού. Δεν είναι δυνατόν σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και άλλα αθλήματα στα οποία υπάρχει σωματική επαφή μεταξύ των αθλητών να διεξάγονται οι αγώνες τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)