Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Τα play-off και τα play-out δεν θα έχουν καμία σχέση με την κανονική διάρκεια

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 20:30 Γράφτηκε από τον
Γ Εθνική Γ Εθνική

Ξεκινάνε λοιπόν το επόμενο Σαββατοκύριακο τα play-off και play-out του 8ο ομίλους της Γ΄Εθνικής. Μια διαδικασία πρωτόγνωρη που δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με ότι είδαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Όπως έχουμε δει πολλές φορές σε πρωταθλήματα του εξωτερικού αλλά και σε άλλες κατηγορίες οι διαδικασίες των πλέι οφ και πλέι άουτ απέχουν πάρα πολύ από ότι συνέβη στην κανονική διάρκεια του εκάστοτε πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο περιμένω να συμβεί και στην... δική μας Γ' Εθνική. Μετά από σχεδόν ένα μήνα απραξίας τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε μία ομάδα.

Οι ομάδες που δεν τα πήγαν τόσο καλά ενδεχομένως να δούλεψαν στις αδυναμίες τους, να ενσωμάτωσαν τις χειμερινές μεταγραφές τους και έτσι να παρουσιάσουν ένα εντελώς αλλαγμένο προς το καλύτερο πρόσωπο στα πλέι-οφ/πλέι-άουτ.

Υπάρχει και το άλλο σενάριο όπου οι ομάδες που είχαν βρει τα πατήματα τους, να χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό και να έχουν μία τελείως διαφορετική εικόνα στα επερχόμενα παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά κρίνονται στο γήπεδο. Αλλά μην εκπλαγείτε αν δείτε ομάδες που δυσκολεύονταν στην κανονική διάρκεια να... πετάνε στα πλέι-οφ και άλλες που πήγαιναν «τρένο» να... εκτροχιάζονται.

Αυτή είναι άλλωστε η ομορφιά αυτή της διαδικασίας. Μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω μέσα σε λίγα μόνο παιχνίδια!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)