Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Άποψη: Σε αυτόν τον ΟΦΗ δεν περισσεύει κανείς

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 18:11 Γράφτηκε από τον

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μανώλης Μπολάκης έκανε την πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση , και έδειξε πως παρότι δεν έχει παίξει καθόλου φέτος βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Πέραν του Μπολάκη βασικοί ξεκίνησαν και οι Σουρνάκης και Νοικοκυράκης που σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ (άσχετα ότι η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι) έδειξαν και αυτοί ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο και να δώσουν βοήθειες στο λειψό λόγω τραυματισμών ρόστερ του ΟΦΗ. 

Ακόμη και ο παροπλισμένος Θανάσης Ντίνας για τον οποίο αρκετές φορές ο κόσμος του ΟΦΗ και όχι άδικα αναρρωτιέται γιατί δεν παίρνει μια ευκαιρία από τον Γ. Σίμο χωράει σε αυτόν τον ΟΦΗ , κρίνοντας παράλληλα και την μέτρια ως ανύπαρκτη εως τώρα προσφορά των Βαζ και Φερέϊρα στην τρέχουσα σεζόν. 

Επίσης υπάρχουν οι Μίγγας και Δεληγιιανίδης που μπορούν να προσφέρουν άμεσα λύσεις σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτές του αριστερού μπακ αλλά και του χαφ αλλά παραμένουν φέτος μόνιμα εκτός 18αδας παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν. 

Σε ένα αρκετά περιορισμένο ρόστερ λοιπόν όπως είναι αυτό του ΟΦΗ την υπάρχουσα χρονική στιγμή και με το δεδομένο ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία προσθήκη,  ίσως θα έπρεπε ο τεχνικός του ΟΦΗ να κάνει μια ανακατάταξη των σκέψεων του και να αξιοποιήσει και άλλους παίκτες του ρόστερ. 

Άλλωστε όπως έχει πει και ο ίδιος πολλάκις η φετινή είναι μια χρονιά όπου βλέπουν και κρίνουν πράγματα μαζί με όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας. Μόνο που για να αξιολογηθεί κάποιος θα πρέπει να πάρει και την ευκαιρία του. Και κάποιοι παίκτες του ΟΦΗ που ουδέποτε δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα παρότι είναι μόνιμα μεταξύ πάγκου και εξέδρας ίσως άξιζαν μια παραπάνω ευκαιρία από τον τεχνικό του ΟΦΗ στην πορεία της χρονιάς. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)