Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Αυτοκτόνησε 40χρονος προπονητής στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 08:40 Γράφτηκε από

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας ένας 40χρονος προπονητής αυτοκτόνησε προκαλώντας σοκ στη Θεσσαλονίκη.

Σοκ έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 40χρονου προπονητή γνωστού στην πόλη. Την είδηση μεταφέρει, με αποκλειστικές πληροφορίες, η ιστοσελίδα thessnews.gr σε σχετικό δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι τα αίτια της αυτοχειρίας φέρονται να σχετίζονται με άλλη υπόθεση γνωστή στο πανελλήνιο.

«Τα αίτια της αυτοχειρίας φαίνεται να σχετίζονται με μία άλλη περίεργη υπόθεση που ταλάνισε το πανελλήνιο καθώς αφορούσε καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων βαθύπλουτων οικογενειών, που όμως αποδομήθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του», αναφέρει το δημοσίευμα αυτό και συνεχίζει:


«Ο 40χρονος προπονητής έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί όπως εξηγεί στο σημείωμα που άφησε πίσω του – και βρίσκεται σε γνώση της Thessnews – οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος», προσθέτει.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για απώλεια των χρημάτων που είχε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς καθώς είχε δώσει τους κωδικούς του.

πηγή Sportfm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search