Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δωρίζει οικίσκους σε σχολεία στο Αρκολοχώρι και το Καστέλι

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 13:30 Γράφτηκε από

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχωράει στη δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα Γενικά Λύκεια στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης προχωράει σε μια ακόμα δωρεά, καθώς με πρωτοβουλία του θα δωρίσει οικίσκους στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι της Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δωρεά έχει να κάνει για σχολικές αίθουσες σε σχολεία των δύο περιοχών που επλήγησαν από τους σεισμούς το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα η δωρεά αφορά 12 αίθουσες για τάξεις και άλλες λειτουργείες του Γενικού Λυκείου στο Αρκαλοχώρι και εννέα αίθουσες στο Γενικό Λύκειο του Καστελίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα σχολεία Αρκαλοχωρίου και Καστελίου, στην Κρήτη.

Η δωρεά αφορά σε 12 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για άλλες υποδομές (π.χ. γραφεία) στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και 9 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για τις υποδομές, στο Γενικό Λύκειο Καστελίου".

 

sport24.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search