Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Απίστευτο: Έκαναν διάδρομο τα θρανία τους μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφια για να μπορέσουν να φύγουν !

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 15:19 Γράφτηκε από

Απίστευτες εικόνες έρχονται μέσω των social media από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η βροχή της κακοκαιρίας «Μπάλλος» πλημμύρισε σχολείο και οι μαθητές απεγκλωβίστηκαν πάνω σε θρανία. 

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σφυροκοπά από το πρωί την Αττική και έχει προκαλέσει προβλήματα. Δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο στη Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισαν με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική και να απεγκλωβιστούν οι μαθητές.

Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τους μαθητές να πατούν πάνω σε έναν «διάδρομο» που έχουν φτιάξει με θρανία για να μπορέσου να φύγουν.

Πιο αναλυτικά, δάσκαλοι του 2ου δημοτικού σχολείου και καθηγητές του γυμνασίου είπαν στα παιδιά να φύγουν από τις τάξεις τους στο ισόγειο και να ανέβουν σε υψηλότερους ορόφους.

Η αποχώρηση των παιδιών έγινε τμηματικά, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς.

Το δημοτικό σχολείο είναι στην οδό Εφέσου 1.

Σε διπλανό σχολείο, γυμνάσιο σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι μαθητές του γυμνασίου απομακρύνθηκαν από τα κάγκελα νωρίτερα. Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media τους δείχνει να έχουν στήσει διάδρομο διαφυγής με θρανία για να φύγουν.

Παράλληλα, σε επικοινωνία του iEidiseis με την Πυροσβεστική, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει μια ακόμα κλήση στην οδό Λάρνακος 74, όπου πρόκειται μάλλον για εταιρεία.

Πριν από λίγο, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε έκκληση προς του πολίτες, οι οποίοι κινούνται στην Αττική και σε περιοχές που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search