Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

H δήλωση με νόημα του Δ.Μάνου για τον Τζώρτζογλου

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 10:01 Γράφτηκε από τον

Όταν ο Τζώρτζογλου έσωσε τον ΟΦΗ.

Σε μια αποκαλυπτική ιστορία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μάνος σε πρόσφατη συνέντευξη του, οπού μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι την περίοδο που ο ΟΦΗ έχανε τον έναν παίχτη μετά τον άλλη και κινδύνευε με διάλυση.

Ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο για να μείνουν αρκετοί παίχτες ήταν ο Νίκος Τζώρτζογλου.


Μεταξύ αυτών τον ποδοσφαιριστών ήταν και ο ίδιος ο Δημήτρης Μάνος όπου βγήκε και εν τέλη πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο της ομάδας στη Super League.


Βέβαια ο Δημήτρης απέφυγε να πάρει θέση για την υποψηφιότητα του Νίκου Τζώρτζογλου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με την Ν.Δ. και παρότι τους συνδέει μεγάλη φιλία, αρκέστηκε στο καλή επιτυχία.

Απόσπασμα

"Για τον αγώνα που "σημάδεψε" εκείνη τη σεζόν και καθόρισε την άνοδο, ο Δημήτρης Μάνος ανέφερε:«Νομίζω ότι είναι το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τότε μπαίναμε σε κάθε παιχνίδι χωρίς να γνωρίζουμε αν θα είναι το τελευταίο.

Κερδίσαμε 3-0 κι η πίεση και η δυσπιστία για την επόμενη μέρα της ομάδας άρχισε να φεύγει. Ήμασταν εμείς, ο κόσμος μας και λιγοστοί άνθρωποι γύρω από την ομάδα που μας πίστευαν.

Θυμάμαι την επόμενη μέρα που συνάντησα, στη γιορτή του γιου του, τον Νίκο Τζώρτζογλου - ήμασταν σε ένα τραπέζι μαζί με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Μας είπε ότι αυτή η ομάδα, όχι μόνο δε θα διαλυθεί, αλλά θα βγει και κατηγορία και ό,τι χρειαστούμε είναι δίπλα μας. Δεν το ακούς εύκολα σε τέτοιες στιγμές, και ήταν λίγοι αυτοί που ήταν δίπλα μας. Αυτή την ελπίδα χρειάζεσαι εκείνες τις στιγμές και τον κόσμο της ομάδας, για να κλείσεις τα αφτιά σε ό,τι ακούς και να δώσεις την ψυχή σου"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)