Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Οικογένεια Χρονάκη: Με ποδοσφαιρικό dna και παράδοση στις Μικτές της ΕΠΣΗ!

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 10:02 Γράφτηκε από την

Γεννήθηκαν με ποδοσφαιρικό dna στο αίμα τους και ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους! Η οικογένεια δεν ξεφεύγει και δεν έχει παρεκκλίνει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού τέσσερα μέλη της φόρεσαν ποδοσφαιρικά παπούτσια και αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον βασιλιά των σπορ! 

Ο πρώτος που έδωσε το παράδειγμα δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Χρονάκη, ο οποίος έδειξε τον δρόμο που με χαρά πορεύτηκαν και τα παιδιά του. Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, όπως λέει και ο σοφός λαός καθώς και οι τρεις γιοι του πάτησαν χορτάρι και παίζουν ποδόσφαιρο!  

Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΗ, έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος για τους απογόνους του, καθώς εκτός από το ποδόσφαιρο έχουν αφοσιωθεί και στις σπουδές τους.

Η οικογένεια Χρονάκη έχει δημιουργήσει και παράδοση στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ!

Ο πατέρας Δημήτρης Χρονάκης αποτέλεσε «σημαία» για την Τριτωνία, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και έκλεισε την καριέρα του στις Ασίτες, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Στη Μικτή αγωνίστηκε την περίοδο 1983-84.

1d

Ο μεγάλος γιος, ο Κωνσταντίνος Χρονάκης (γενν. 1996) δεν έχει φορέσει τη φανέλα της Μικτής, ωστόσο ακολουθεί αξιόλογη πορεία. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κεραυνό Πενταμοδίου, την Τριτωνία, τον Ταΰγετο Παλαιοπαναγιάς (Α΄τοπικό Λακωνίας κατά την περίοδο των σπουδών του) και επέστρεψε ξανά στην Τριτωνία. Είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη σχολή Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού (sport manager).

konstantinos

Ο Χάρης Χρονάκης (γενν.2000) είναι παίκτης του Κεραυνού και φόρεσε τη φανέλα της Μικτής το 2017. Αυτή την περίοδο σπουδάζει στην Αθήνα.

xaris

Ο μικρός Στέλιος Χρονάκης (γενν. 2006) προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και αγωνίζεται στην Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ . Ο 13χρονος παίκτης σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι με την Μικτή Ρεθύμνου.

stelios

Σε όλες τις οικογένειες υπάρχει και η μητρική φιγούρα, η οποία στηρίζει τα μέλη τους. Αυτή δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του Δημήτρη Χρονάκη και μητέρα των τριών ποδοσφαιριστών, την κ. Μαρία, η οποία στέκεται βράχος δίπλα στα αγόρια της και φυσικά της αξίζουν τα εύσημα.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας:

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)