Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε Ιρανό γυμναστή η ΠΑΕ ΟΦΗ!

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 10:16 Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τον νέο γυμναστή της ομάδας ο οποίος είναι ο Ιρανός Αλιρέζα Ραμπανί!

Ο νέος γυμναστής της Κρητικής ομάδας έχει εργαστεί πριν από 3 χρόνια στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας με ιδιότητα sports scientist ενώ η τελευταία ομάδα που εργαζόταν ήταν η Sepahan FC στο Ιράν!

O Αλιρέζα Ραμπανί θα αναλάβει τον ρόλο του προπονητή φυσικής κατάστασης στους «ασπρόμαυρους», ενώ να θυμίσουμε ότι η πρόσληψη του καθυστέρηση καθώς βρισκόταν ήδη σε ομάδα (Sepahan) όπου έπρεπε να περιμένουν στην Κρητική ομάδα, μέχρι να αποδεσμευθεί!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Alireza Rabbani, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ως Sports Scientist / Fitness Coach.

Ο Alireza Rabbani, γεννημένος στο Ιράν στις 24/08/1984, είναι απόφοιτος του Islamic Azad University, στον τομέα των Sports Sciences, ενώ διαθέτει Msc και Ph.D. στην Exercise physiology από το Πανεπιστήμιο του Isfahan.

Είναι πιστοποιημένος Strength and Conditioning Coach (CSCS) από την National Strength and Conditioning Association (NSCA) από το 2011. Παράλληλα διαθέτει δίπλωμα προπονητικής κατηγορίας Β’, από την Asian Football Confederation (AFC).

Από το 2010 ως το 2014 κατείχε τη θέση του Fitness Coach στην Sepahan FC.

Εργάστηκε ως Football Physiologist (2014-15) στην Aspire Academy, ενώ το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Sepahan FC, ως Football Physiologist/Fitness Coach.

Τον Νοέμβριο του 2018 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Sporting στην Πορτογαλία με την ιδιότητα του Sports Scientist.

Έχει επίσης εργαστεί ως Fitness Coach στην Esteghlal F.C. (2019-20) αλλά και ως Ηead of Performance στην Sepahan FC, τη σεζόν 2020-21.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search