Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΦΗ: Η δύσκολη εξίσωση της αποσυμφόρησης του ρόστερ

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 17:17 Γράφτηκε από

Ο ΟΦΗ πλέον έχει επιστρέψει στη βάση του και από την Τρίτη και πάλι θα μπει και πάλι στο γήπεδο προκειμένου να αρχίσει το τελικό μοντάρισμα κάτι λιγότερο από 20 ημέρες πριν το ματς της πρεμιέρας με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Η κρητική ομάδα πλέον αριθμεί ένα ρόστερ συνολικά 30 ποδοσφαιριστών και με το δεδομένο ότι αναμένουμε το λιγότερο δύο και το περισσότερο τέσσερις ακόμη προσθήκες βάσει του αρχικού προγραμματισμού τουλάχιστον που ανακοινώθηκε δια στόματος Μιχάλη Μπούση , τότε είναι εξισου δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη αποσυμφόρηση στο δυναμικό της ομάδας ώστε να υπάρχει και η αριθμητική ισορροπία που θέλει ο Ν. Νιόπλιας με 25 η 26 το πολύ ποδοσφαιριστές. 

Ο ΟΦΗ πάνω στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων πάντως μέχρι στιγμής χωλαίνει αρκετά καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον παικτών που εδώ και καιρό τους έχει γίνει γνωστό ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Γιάννου και Φερέιρα. 

Ο μεν Γιάννου βρίσκεται εδώ και κανένα μήνα στο Ηράκλειο και κάνει ατομικές προπονήσεις στο ΒΑΚ , ο δε Φερέϊρα αφού αρχικά είχε ένα θέμα με τον κορονοϊό ουδέποτε επέστρεψε από την Βραζιλια όπου βρίσκεται από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη του. 

Εκτός αυτών των δύο παικτών όμως στη λίστα των παικτών που είναι να αποχωρίσουν από το ρόστερ υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά αρκετοί εξ΄αυτών δεν έπεισαν και είναι προς παραχώρηση είτε μέσω δανεισμού , είτε μέσω λύσης συμβολαίου. 

Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και ο ΟΦΗ δεν έχει την οικονομική πολυτέλεια να κρατήσει στην ποδοσφαιρική του μασχάλη παίκτες που δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κοινώς πρέπει να κινηθεί άμεσα στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων για να υπάρξει η απαραίτητη αποσυμφόρηση του ρόστερ σε συνδυσμό πάντα και με τις επόμενες επιβεβλημένες ποιοτικές προσθήκες που χρειάζονται. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search