Κυριακή, 22 Μαϊος 2022

Ανακοίνωση- ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 16:07 Γράφτηκε από

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι από σήμερα είναι ελεύθερες όλες οι θέσεις για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ την Δευτέρα στην οποία κάνει γνωστές και κάποιες νέες αλλαγές στις προυποθέσεις που υπάρχουν για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας βάσει και του πρωτοκόλλου που υπάρχει για την προστασία από τον κορονοϊό. 

Η σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: 

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 συνεχίζεται από σήμερα, Δευτέρα 26/7, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων, αφού ολοκληρώθηκε το διάστημα προτίμησης των παλαιών κατόχων.

Σε πλήρη εναρμόνιση με τη νέα ΚΥΑ για τα «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας», η οποία εκδόθηκε στις 16/7, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν Εισιτήριο Διαρκείας ΔΕΝ είναι πλέον υποχρεωμένοι να αποστέλλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά τη διάρκεια της αγοράς, αλλά καλούνται κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση να φέρουν αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε τους ζητηθεί υπό έλεγχο, γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου, σε συνδυασμό με οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κοκ).

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ (για τις αλλαγές της οποίας η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, αλλά εναρμονίζεται πλήρως μ’ αυτήν), από σήμερα Δευτέρα 26/7, για την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου, κάθε φίλαθλος πρέπει να αποδεχθεί τους όρους εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, όπως θα σημειώνονται αναλυτικά.

Οι ανήλικοι ηλικίας 12 έως 15 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εγκατάσταση μόνο με γνήσιο αρνητικό PCR Test, το οποίο θα έχει γίνει έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή με γνήσιο αρνητικό Rapid Test, το οποίο θα έχει γίνει εντός 48 ωρών πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην περίπτωση που ο ανήλικος είναι έως 12 ετών, κατά την είσοδό του στην εγκατάσταση θα πρέπει να φέρει μαζί του βεβαίωση αρνητικού self test, το οποίο θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, υπογεγραμμένο από τον κηδεμόνα του.

Προσοχή: Σε ότι αφορά στις περιπτώσεις ανηλίκων ηλικίας 15-18 που έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους, δίχως να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως ίσχυε πριν την έκδοση της νέας ΚΥΑ, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί τους για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Προϋποθέσεις βάσει νέας ΚΥΑ (16/7)για την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο

ΚΥΑ_Είσοδος_Γήπεδο.png

Υπενθύμιση:

Έγκυρο θεωρείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά το οποίο έχουν περάσει 14 μέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Από σήμερα, Δευτέρα 26/7, δεν απαιτείται η ηλεκτρονική αποστολή των πιστοποιητικών εμβολιασμού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Παραμένει όμως υποχρεωτική η αποστολή των υπολοίπων δικαιολογητικών ανά κατηγορία εισιτηρίου.

Νέος πίνακας δικαιολογητικών

Πίνακας_Δικαιολογιτικών.jpg

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search