Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Έφυγαν οι πρώτες 100 κάρτες φίλου του ΟΦΗ

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 15:14 Γράφτηκε από

Λίγες μέρες μετά το άνοιγμα της προπώλησης, έφυγαν οι 100 πρώτες κάρτες φίλου του ΟΦΗ, οι οποίες διατίθενται μέχρι σήμερα, κυρίως, μέσα απο την πλατφόρμα της ticketmaster. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Η διάθεση της κάρτας του ΟΦΗ, θα γίνει απο την προσεχή Δευτέρα (19/7) και με φυσική παρουσία απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (9 π.μ. έως 3μμ), για τους φίλους της ομάδας, επιθυμούν να την προμηθευτούν.

Η κάρτα φίλου του ΟΦΗ, είναι απαραίτητη για την είσοδο στο Γεντί Κουλέ και την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα, στα παιχνίδια της ομάδας μας. Εχει κόστος 10 ευρώ και όλα τα έσοδα, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ μπορείτε να την προμηθευτείτε:

  1. ηλεκτρονικά στο https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html...
  2. τηλεφωνικώς στο 210-8938111 (Καθημερινές 10:00-21:00 & Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)
  3. στα Καταστήματα Public.

Αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας και στηρίζουμε τον ΟΦΗ μας. Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης, με 8 τμήματα και πάνω από 1500 αθλητές που έχει σήμερα στην δύναμη του.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία, έχει την ομάδα βόλεϊ στην Α1 κατηγορία, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική, το σκάκι του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, το μπάσκετ στην Β’ Εθνική, το στίβο στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, το πόλο του ΟΦΗ σε άνδρες και γυναίκες σε εθνικές κατηγορίες και πολλές ατομικές επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακόμη διαθέτει μια οργανωμένη ακαδημία ποδοσφαίρου (ηλικίες 7-14), η οποία κάθε χρόνο τροφοδοτεί με ταλεντάκια τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, που είτε φτάνουν στην πρώτη ομάδα, είτε συνεχίζουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σε άλλους συλλόγους.

Είμαστε βέβαιοι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο μας, στην ελίτ του Ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search