Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Άποψη ΟΦΗ : Καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο στις μεταγραφές

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 18:29 Γράφτηκε από

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία 24ωρα για την επιλογή του ΟΦΗ να πάρει ξένους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Η κρητική ομάδα απ΄ότι φαίνεται έχει στοχεύσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους από το εξωτερικό με ποδοσφαιριστές που η ίδια θεωρεί ότι μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο. Σίγουρα μπορεί να μην είναι ονόματα που κάνουν γκελ στον κόσμο για να τρέξει για παράδειγμα στην ουρά για να πάρει εισιτήρια διαρκείας, όμως από την άλλη είναι άδικο να κρίνουμε τις προσθήκες των Καμάου και Φαν Nτάϊνεν και όποιων άλλων άγνωστων σε εμάς παικτών που θα έρθουν στον ΟΦΗ πριν τους δούμε στο χορτάρι. 

Σίγουρα το βιογραφικό που συνοδεύει ένα παίκτη είναι ένα διαβατήριο ,μια ταυτότητα των ικανοτήτων του κατά κάποιο τρόπο καθώς συνήθως οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Οι δύο ξένοι παίκτες που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ έρχονται από γεμάτες σεζόν (ο Καμάου από την καλύτερη του συγκεκριμένα), αν και ο Φαν Ντάϊνεν είχε κάποιους τραυματισμούς μέσα στη σεζόν ευτυχώς όχι τόσο σοβαρούς. 

Το σημαντικό είναι ο ΟΦΗ να αποκτά υγιείς παίκτες αλλά συνάμα και ποιοτικούς που θα δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο και θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα. Μεταγραφικά λάθη όπως τα περσινά όπου αποκτήθηκαν 14 παίκτες αλλά ελάχιστοι εξ΄αυτών βγήκαν είναι απαγορευτικά και στον ΟΦΗ φαίνεται να το ψάχνουν πολύ σε αυτό το κομμάτι. 

Το αν θα βγουν οι προσθήκες που θα κάνουν θα φανεί μέσα στο γήπεδο αλλά και στα πρώτα φιλικά που θα γίνουν στην Ολλανδία. Κοινώς ο καλός παίκτης για εμένα φαίνεται με την πρώτη ματιά όμως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες για να μπορέσει να δέσει μέσα σε μια ομάδα και να δείξει τις ικανότητες του.

Εν κατακλείδι καθρέπτης για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθούν απάντες. Τόσο οι ίδιοι όσο και αυτοί που τους επέλεξαν. Οταν τους δούμε λοιπόν εν δράσει με την φανέλα του ΟΦΗ και όχι από κομμένα βίντεο τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε και τα κατάλληλα συμπεράσματα. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search