Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Θέμα Prismasport: Προχωρούν τα έργα στα γήπεδα του ΒΑΚ (Photos)

Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 15:37 Γράφτηκε από

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν πλέον τα έργα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και το Prismasport.gr σας παρουσιάζει την εξέλιξη τους μέσα από ένα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που έκανε χθες κατά την πρώτη προπόνηση της κρητικής ομάδας. 

Σε ότι έχει να κάνει με το κεντρικό γήπεδο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες έχουν ολοκληρωθεί τα χωματουργικά έργα έχει γίνει επισπορά και βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές Αυγούστου προκειμένου η ομάδα να το χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία της μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Οι διαστάσεις του συγκεκριμένου γηπέδου μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο οι πάγκοι που υπήρχαν στο πλάϊ όπως φαίνεται και από τις φώτο έφυγαν και σε αυτό θα μπει φυσικό χόρτο. Σε ότι έχει να κάνει με το γήπεδο με το που μπαίνουμε στο Βαρδινογιάννειο αριστερά και σε αυτό θα μεγαλώσουν οι διαστάσεις και θα ενωθεί με το μικρό γηπεδάκι που ήταν δίπλα προκειμένου να γίνει ένα μεγάλο γήπεδο με πλαστικό χόρτο το οποίο θα το χρησιμοποιήει τόσο η πρώτη ομάδα σε ημέρες όπου θα υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες αλλά και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου κατά βάση 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search