Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμα Prismasport: Βάζει μπρος τις μηχανές για τις αποδεσμεύσεις ο Μ. Λυσάνδρου

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 19:58 Γράφτηκε από

Ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο καλείται να λύσει ο ΟΦΗ σύντομα για να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό είναι το κομμάτι των αποδεσμεύσεων των ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σεζόν αλλά έχουν συμβόλαιο με την κρητική ομάδα. 

Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να το έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου που σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr έχει αναλάβει τις επαφές με τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται από την ομάδα. 

Το γνωστό πρόβλημα πάνω σε αυτό το θέμα όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες είναι ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν βρει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους πριν προχωρήσουν σε κάποια πρόωρη λύση συμβολαίου. Ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι θα δώσει κάποια χρήματα σε αυτούς τους παίκτες για να αποδεσμευτούν έτσι ώστε να μπορέσουν να καλύψουν και ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου τους. 

Ο Μ. Λυσάνδρου έχει αναλάβει την πρώτη δύσκολη αποστολή του στην κρητική ομάδα και αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτής μέσα στις επόμενες εβδομάδες καθώς πριν την αναχώρηση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αυτά τα ζητήματα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει για να χτστεί το ρόστερ της νέας σεζόν χωρίς εκκρεμμότητες από το περσινό. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα