Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανέωσε την συνεργασία με την «PUMA» η ΠΑΕ ΟΦΗ

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 12:19 Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ ΟΦΗ για τρίτη σερί σεζόν θα συνεχίσει να ντύνεται από την «PUMA»!

Όπως ανακοίνωσε η Κρητική ομάδα, έπειτα από δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας η κορυφαία εταιρεία ένδυσης «PUMA» θα συνεχίζει να προμηθεύει τους «ασπρόμαυρους» με το πλήρες αθλητικό υλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Μετά από δύο χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να ντύνεται με τα είδη ρουχισμού της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας PUMA, η οποία θα αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού του ΟΦΗ.

Η PUMA, τα προϊόντα της οποίας χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο σχεδιασμό και μοναδική τεχνολογία, θα παρέχει εξ ολοκλήρου το αθλητικό υλικό και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλη τη νέα συλλογή από το επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, OFI Crete F.C. Official Store, που βρίσκεται επί της οδού Καντάνου (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης), από τα καταστήματα COSMOS SPORT, αποκλειστικό χορηγό αθλητικού υλικού της ΠΑΕ και απ’ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα