Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Θέμα Prismasport: Έχει κολλήσει στις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις ο ΟΦΗ

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 15:13 Γράφτηκε από

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης και έκτοτε υπάρζει μεταγραφική νηνεμία στην κρητική ομάδα. 

Και για να ακριβολογούμε κινήσεις γίνονται αλλά από την μια είναι σφήκα οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε ότι έχει να κάνει με τα ονόματα και από την άλλη υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι αρκετές περιπτώσεις παικτών που είναι σε προχωρημένο στάδιο έχουν κολλήσει τις τελευταίες ημέρες. 

Και δεν μιλάμε για περιπτώσεις μόνο παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά και ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και ο ΟΦΗ αν και έχει προχωρήσει αρκετά τις περιπτώσεις τους οι μεταγραφές τους δεν έχουν ακόμη κλείσει. 

Από εκεί και πέρα στασιμότητα και μάλιστα ανησυχητική επικρατεί και στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων καθώς έχουν αποχωρίσει μόλις 5 παίκτες μέχρι στιγμής την ίδια ώρα που βάσει και των 8-9 κινήσεων που θα γίνουν το λιγότερο για την ενίσχυση της ομάδας ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που πρέπει να αποχωρίσει θα είναι σίγουρα διπλάσιος. 

Οι λύσεις συμβολαίων παικτών που δεν υπολογίζονται είναι ένα δύσκολο κομμάτι όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας αλλά στον ΟΦΗ δεν υπάρχει άλλος δρόμος καθώς η καθυστέρηση πάνω σε αυτό το κομμάτι φρενάρει σε ένα βαθμό και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. 

Ο ΟΦΗ αναμένεται να μπει στο γήπεδο την 1η Ιουλίου και μέχρι τότε έχει 20 περίπου ημέρες για να κλείσει πολλά ανοικτά μέτωπα για να πάρει μια πρώτη μορφή το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search