Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ακολουθεί και δεύτερο κύμα αποχωρήσεων στον ΟΦΗ

Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 15:29 Γράφτηκε από

Μετα την σημερινή ανακοίνωση για τους πέντε παίκτες που δεν θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον ΟΦΗ , το ρόστερ της κρητικής ομάδας αριθμεί πλέον 27 παίκτες αν υπολογίσουμε και την πρόσφατη προσθήκη του Πασαλίδη. 

Με το δεδομένο ότι θα γίνουν 7 με 8 προσθήκες ακόμη όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης στην παρουσίαση του Μηνά Λυσάνδρου είναι δεδομένο ότι η κρητική ομάδα δεν θα μείνει μόνο σε αυτές τις πέντε αποχωρήσεις. 

Πρώτα απ΄όλα απομένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη στις περιπτώσεις των Ναμπί και Ντε Γκούζμαν και από εκεί και πέρα θα υπάρξει δεδομένα και ένα δεύτερο κύμα αποχωρήσεων από την ομάδα που θα κινηθεί σε δύο άξονες. Το πρώτο κομμάτι θα αφορά παίκτες που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν είναι στα πλάνα του ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr σε αυτή την λίστα βρίσκονται 4-5 ποδοσφαιριστές , ενώ άλλοι τόσοι παίκτες κυρίως νεαροί αναμένεται να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. 

Το δεδομένο είναι ότι ο αριθμός των αποχωρήσεων όπως όλα δείχνουν θα είναι διψήφιος καθώς στον ΟΦΗ θέλουν να διατηρήσουν ένα βασικό κορμό αλλά και να προσθέσουν 8 με 9 παίκτες ποιότητας που θα ενισχύσουν το ρόστερ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search