Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Έτοιμη η δημοπράτηση από την Περιφέρεια για τα έργα στο ΒΑΚ

Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 17:08 Γράφτηκε από

Μετά το πρώτο γήπεδο στο ΒΑΚ στο οποίο προχωράνε τα έργα για την πλήρη ανακατασκευή του ώστε να είναι απόλυτα έτοιμο με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας , στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον και η ανακατασκευή των άλλων δύο γηπέδων τα οποία θα γίνουν με χρήματα που έχουν εξασφαλιστεί από κονδύλι της Περιφέρειας Κρήτης. 

Η σημερινή εξέλιξη πάνω σε αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με την δημοπράτηση του έργου και τον διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί άμεσα προκειμένου να αναδειχθεί ο ανάδοχος εργολάβος που θα ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την πλήρη ανακατασκευή των άλλων δύο γηπέδων στο ΒΑΚ. 

Όπως αναφέρει η διακήρυξη της ανοιχτής διαδικασίας για την δημοπράτηση του έργου το κονδύλι των 990.000 ευρώ από την Περιφέρεια θα διατεθεί για την ανακατασκευή και αναβάθμιση των δυο γηπέδων ποδοσφαίρου από την οποία θα προκύψουν ένα γήπεδο με υβριδικό τάπητα και ένα γήπεδο με συνθετικό τάπητα και τα δυο διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 68 Χ 105.

Οι προσφορές για τον ανάδοχο θα γίνονται δεκτές μέχρι 28 Ιουνίου και 1 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η αποσφράγιση τους για να αναδειχθεί και ο εργολάβος που θα πάρει το έργο και θα ξεκινήσει τα έργα για τα άλλα δύο γήπεδα.  Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 4 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. 

Άρα αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσουν τα έργα στο ΒΑΚ μέσα στον Ιουλίο και τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα , αναμένεται να ολοκληρωθούν στην καλύτερη των περιπτώσεων Οκτώβριο με Νοέμβριο. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search