Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ερωτηματικό των ανανεώσεων στον ΟΦΗ

Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 16:25 Γράφτηκε από

Ο καλοκαιρινός μεταγραφικός χορός για τον ΟΦΗ άνοιξε με την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά πέρα από αυτό το μέτωπο υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό ανοικτό κεφάλαιο που έχει να κάνει με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6. 

Και μπορεί οι Βαζ και Σολίς να άνοιξαν τον χορό των αποχωρήσεων και σύντομα να ακολουθεί και ο νεαρός Σουρνάκης, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών όπως του Ναμπί, του Σακόρ και του Ντε Γκουζμάν που παραμένουν ανοικτές ακόμα. 

Και λέμε παραμένουν ανοικτές καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την πλευρά του ΟΦΗ σχετικά με τις περιπτώσεις των τριών ποδοσφαιριστών ενώ δεν έχει υπάρξει και κάποια ανάρτηση αποχαιρετισμού από την άλλη από πλευράς των τριών παικτών. 

Με τα τωρινά δεδομένα Σακόρ και Ναμπί δύσκολα θα παραμείνουν στον ΟΦΗ της νέας σεζόν αν και ο Σακόρ έκανε ένα καλό φίνις στο τέλος της σεζόν και ξεχώρισε με την παρουσία του στα πλέϊ άουτ όμως το ζητούμενο με τον Νορβηγό είναι ότι δεν έχει αγωνιστική διάρκεια και είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. 

Ο Ναμπί επίσης πρόερχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό και στον ΟΦΗ φαίνεται να μην θέλουν να ρισκάρουν με μια ανανεώση συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή που αδιαμφισβήτητα έχει ποιότητα και καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά από την άλλη έχει υποστεί και δύο ρήξεις χιαστών στο ίδιο πόδι κάτι που του δημιουργεί ένα βεβαρημένο ιατρικό. 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντε Γκούζμαν ο ΟΦΗ είναι δεδομένο πως θέλει να τον έχει στο ρόστερ του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και ο παίκτης έχει καλή διάθεση από την πλευρά του , όμως θα πρέπει να βρεθεί και η απαραίτητη φόρμουλα στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα