Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι αλλάζει σε Γεντί Κουλέ και ΒΑΚ το επόμενο διάστημα

Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 17:13 Γράφτηκε από

Τι αλλαγές έχουν μπει στο πρόγραμμα για Γεντί Κουλέ και ΒΑΚ

Ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε και για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν στο γήπεδο της πρώτης ομάδας, το Γεντί Κουλέ καθώς και στο ΒΑΚ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Πουρσανίδη:

"Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην ανακατασκευή του πρώτου γηπέδου. Όπως είπε και ο πρόεδρος υπάρχει μια χρηματοδότηση αλλά η κατασκευή του πρώτου γηπέδου καλύπτεται από έξοδα του προέδρου.

Η επόμενη σεζόν θα μας βρει με καινούργιο χλοοτάπητα στο Γεντί Κουλέ αλλά θα βελτιώσουμε και τον φωτισμό , και μετά είναι η προέκταση και η μεγένθυση του αθλητικού μας κέντρου. Είμαστε λίγο πριν στο να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός.

Είμαστε τυχεροί γιατί εκτός από τον Δήμαρχο είναι και ο κ. Βασιλάκης.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Αρναουτάκης απάντησε άμεσα στο πρώτο μας αίτημα. Για να βγει ένα έργο στον αέρα θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις, να προετοιμαστεί μια τεχνική έκθεση γιατί γίνεται για πρώτη φορά μια τόσο σοβαρή και μεγάλη αλλαγή στο αθλητικό μας κέντρο.

Δεν λέω ότι πήγαμε με τους πιο γρήγορους ρυθμούς.

Η ενημέρωση που έχω είναι ότι περνάει την Δευτέρα που μας έρχεται από την οικονομική επιτροπή στο να βγει ο διαγωνισμός και να ξεκινήσει το έργο για τα επόμενα δύο γήπεδα. Μπορεί να έχουμε και εμείς κάποια ευθύνη στην καθυστέρηση αλλά πρέπει να γίνει σωστά".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα