Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Ομιλία του Νιόπλια στα αποδυτήρια: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη - Να βγάλουμε όλοι την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται»

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 18:37 Γράφτηκε από

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε σε όλους τους παίκτες μετά την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό χθες στο Γεντί Κουλέ. 

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε πως εκείνος πρώτος αναλαμβάνει την ευθύνη και επεσήμανε πως θα είναι αυτός που θα βγαίνει μπροστά στα δύσκολα.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε ότι ναι μεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΟΦΗ λόγω των πολλών τραυματισμών, ωστόσο πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, τώρα που είναι ακόμα αρχή, ώστε να μην γυρίσει την πλάτη του ο κόσμος της.

Ο κόουτς του ΟΦΗ μεταξύ άλλων είπε: "Πρέπει όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται. Ναι μεν υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την εικόνα μας, έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά μας, αλλά εμείς οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δε σταμάτησα ποτέ να πιστεύω σ' εσάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά για εσάς. Με όσα προβλήματα έχουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Το οφείλουμε στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε χθες και πρέπει να τον φέρουμε ξανά κοντά μας, αλλά και στην ίδια την ομάδα"

Ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας δεν ήταν ο μόνος που μίλησε καθώς υπήρχε απάντηση από τους παίκτες: "Όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε όλοι ευθύνη κι εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να μη συνεχιστεί η κακή εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα μας έχει προβληματίσει η εικόνα μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ξανά το κλίμα υπέρ μας. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κάνουμε ό, τι πρέπει για να το αποδείξουμε στην πράξη".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search