Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Ν. Νιόπλιας: "Από την στιγμή που ο κόσμος δεν είδε τίποτα σωστά αποδοκίμασε"

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 23:28 Γράφτηκε από

Iδιαιτερα προβληματισμένος όχι μόνο από την ήττα αλλά και απο τους τραυματισμους που προέκυψαν πριν και κατά την διάρκεια του ματς εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγωνα ο Νίκος Νιοπλιας. 

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς ο Ν. Νιοπλιας τονισε: 

 "Κέρδισε η καλύτερη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς ο Παναθηναϊκος και η νίκη τους είναι δίκαιη παρά την προσπάθεια που κάναμε προς το τέλος του ματς." 

Για τον προβληματισμο που υπάρχει μετά την εμφανιση κυρίως αλλά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό: 

"Και σε εμάς υπάρχει προβληματισμός. Καλά καλά δεν είχαμε 20 αδα το επόμενο παιχνίδι δεν ξέρω πόσοι θα λειπουν εκτός απο τους Νέιρα , Τοραλ, Ντουρμισάι και Τσιλιανίδη. Πρέπει να πάρουμε έτοιμους παίκτες. Αναγκαστηκά καναμε κάποιες αλλαγες. Ο Ντίκο κινδύνεψε να πάθει τραβηγμα και δεν ήταν να παίξει σήμερα. Είναι ο μοναδικός που μας έχει μείνει απο την μέση και μπροστά. Είναι μικρά παιδιά ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά". 

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο αγωνιστικά: 

"Αν λείπουν κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μας λείπει όλο το επιθετικό κομμάτι. Σήμερα παίξαμε χωρίς κυνηγό". 

Για το που εστιάζει μεταγραφικά ο ΟΦΗ πλέον μετά και τους τραυματισμούς του Νέιρα και του Τοραλ: 

"Του Τοράλ και του Νέιρα είναι μεγάλα προβλήματα, είναι κομβικοί και σε αυτο το κομμάτι. Θα ερθουν παίκτες αυτό σας είπαν και ο Γιώργος με τον Γιάννη Σαμαρά στη συνάντηση που είχατε." 

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τέλος του ματς: 

"Λογικό ήταν να αντιδράσει ο κόσμος και να μας αποδοκιμάσει απο την στιγμή που δεν είδε τίποτα . Δεν θελαμε να τον στεναχωρήσουμε η αλήθεια όμως είναι αυτή". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search