Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μπούσης ψηφίζει Νιόπλια για τον πάγκο του ΟΦΗ

Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 16:35 Γράφτηκε από

Μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν ο Νίκος Νιόπλιας που κατάφερε να σώσει τον ΟΦΗ στο παραπέντε από τον υποβιβασμό παραμείνει η όχι στον πάγκο της κρητικής ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο έμπειρος τεχνικός πέρα από την εκτίμηση των φιλάθλων της ομάδας , που η πλειοψηφία τους ψηφίζει υπέρ της παραμονής του Νιόπλια ,αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο και την προσπάθεια του 56χρονου προπονητή στην αλλαγή της εικόνας του ΟΦΗ και την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας χαίρει άκρας εκτίμησης και του ηγέτη του συλλόγου Μιχάλη Μπούση. ΟΥ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αναγνωρίζει στον Νιόπλια ότι πάλεψε και κατάφερε να ανατρέψει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την κρητική ομάδα και θα έλεγε κανείς ότι και ο ίδιος ψηφίζει υπέρ της παραμονής του 56χρονου τεχνικού στον πάγκο της κρητικής ομάδας και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θέλοντας να του δώσει τον απόλυτο έλεγχο του χτισίματος ενός δυνατού ΟΦΗ. 

Από την άλλη η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο τον Νιόπλια όπου όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Θ. Ζαγοράκη για να αναλάβει ηγετικό πόστο στην Εθνική ομάδα. Το δεδομένο είναι ότι η τελική απάντηση του θα δωθεί σύντομα έτσι ώστε και οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του. 

Και σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport .gr φαβορί φαίνεται πως είναι ένας νεαρός σχετικά Έλληνας τεχνικός που τα τελευταία δύο χρόνια έχει εξαιρετική πορεία στην ομάδα που εργάζεται και τον εκτιμούν πάρα πολύ για τις γνώσεις του και στον ΟΦΗ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search