Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζουν μαζί ΟΦΗ και Super Market "Χαλκιαδάκης"!

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 13:32 Γράφτηκε από

Την συνέχιση της συνεργασίας με την αλυσίδα Super Market "Χαλκιαδάκης" ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια συνεργασία για να είναι επιτυχημένη πρέπει να βασίζεται πάνω σε γερά θεμέλια κι αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια με την ομάδα μας και τα Super Market “ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ”.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι η κορυφαία αλυσίδα Super Market στην Κρήτη, «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.», θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας και την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με την συνεργασία να επεκτείνεται για μια ακόμη χρονιά και σε κοινές ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η αλυσίδα Super Market «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», με πολυετή πορεία στην ελληνική αγορά, στηρίζει έμπρακτα την κρητική παραγωγή, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κάθε ευκαιρία δίπλα σε σωματεία, αθλητικές ενώσεις και αθλητικά γεγονότα που προάγουν τον υγιή αθλητισμό και συμβάλουν στην παρακίνηση όλων να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, το γεγονός ότι μια εταιρία με το κύρος και τη δυναμική της «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.», θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να παρέχει την στήριξή της στην ομάδα μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search